Subota, 4 svibnja, 2024

Nezapamćena tragedija: 6-godišnji dječak poginuo pred očima izbezumljene majke

Preporučeno

Mjesto-nesrece-Bobby-Colleran

Šokirani svjedoci gledali su svojim očima šta se dešava. Očajna mama nije mogla ništa učiniti da sačuva život svog 6-godišnjeg sina. Tragedija je zaista potresna…

Uvijek veseli i vedri dječačić, učenik obližnje škole, ispustio je maminu ruku na ulici i zakoračio tek korak-dva dalje od nje. Ona je već u idućih nekoliko trenutaka samo u očaju gledati kako na mališana nalijeće kombi.

Upravo se čita:  Adisu Ahmetoviću dijagnosticiran karcinom: "Ovaj nalaz jako je pogodio moju porodicu i mene"

Bobby Colleran bio je sa mamom Joanne i tragični trenutak kada ga je udario nadolazeći Ford Transit potresao je i očevice koji su se nalazili u blizini mjesta događaja.

Slučaj se dogodio 10. februara ove godine, a sada je obavljeno i formalno sudsko saslušanje o cijelom incidentu. Čitava porodica je još uvijek u žalosti zbog onoga što se dogodilo malom Bobbyju – prenose mediji u Liverpoolu (Velika Britanija).

Upravo se čita:  Drama na letu za Frankfurt: 70 putnika povraćalo, intervenisale hitne službe

Na saslušanju se moglo čuti da vozač kombija nije vozio nedopuštenom brzinom, ali je splet okolnosti i povrede koje je dječak zadobio vodio do toga da 6-godišnjak vrlo brzo nakon nesreće preminuo u dječijoj bolnici Alder Hey.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Unuk Josipa Broza Tita pisao molbu zemljama Pokreta nesvrstanih da ne glasaju za rezoluciju o Srebrenici

Unuk Josipa Broza Tita, Joška Broz, izjavio je na televiziji Pink da je pisao zemljama Pokreta nesvrstanih da ne...

Još vijesti za vas