Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Srpska pjevačica konačno otkrila otkud joj sav njezin novac!

Preporučeno

c58e197b719a4e5f699b940c53a66e0b

Popularna srpska pjevačica Sandra Afrika našla se pod istragom porezne uprave. Iako je počela kao go-go plesačica, vrlo brzo se za nju pročulo u folk krugovima.

A tako je i ona počela skupljati nekretnine, luksuzne jahte i automobile, a zbog njezinog neprijavljivanja poreznog dohotka država gubi oko 87 milijuna eura.

‘Neka je jedan moj nastup, ne znam, 3.000 eura, lupam sad, pa neka samo izračunaju i bit će im jasno od kuda mi sve što imam sada’, rekla je pjevačica u emisiji ‘Dvogled’ na televiziji Pink BIH, prenosi Kurir.

Porezna uprava krenula je u ispitivanje vrijednosti imovine sa prijavljenim prihodima, a u ovaj posao uključene su i druge državne institucije.

‘Prve na udaru naći će se osobe sa estrade, čiji nastupi i popularnost nisu proporcionalni s imovinom koju imaju i reklamiraju u javnosti. Mi istražujemo da li je to sve zakonito, odnosno da li je usklađeno sa prijavljenim prihodima’, tvrdi izvor.

Izdvajamo

Izdvajamo

Saharski pijesak u BiH dolazi početkom naredne sedmice

Na nebu Bosne i Hercegovine očekuje se postepeno naoblačenje, najavljujući dolazak saharskog pijeska u narednim danima, prema objavi na...

Još vijesti za vas