Subota, 27 travnja, 2024

Policajac u Prijedoru preminuo nakon intervencije na terenu

Preporučeno

Policajac iz Prijedora preminuo je nakon službene intervencije u tom gradu, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka.

Foto: Arhiv
Foto: Ilustracija

“CJB Banjaluka juče je u 15.50 časova prijavljeno da je u Ulici prote Mateja Nenadovića u Prijedoru nepoznati muškarac sa nožem u ruci ušao u pravoslavnu crkvu i da se građani plaše za ličnu bezbjednost”, rekla je Srni portparol Centra Marija Markanović.

Upravo se čita:  Nesreća kod Srebrenika: Uništeno vozilo EUFOR-a

Policija je na licu mjesta zatekla 37-godišnjaka D.B, lišila ga slobode i oduzela mu nož. “Nedugo zatim, jednom policijskom službeniku je pozlilo i vozilom hitne pomoći prevezen je u bolnicu u Prijedoru, gdje je nakon pokušaja reanimacije preminuo”, rekla je Markanovićeva.

Ona je dodala da će sutra biti izvršena obdukcija, kada će biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Upravo se čita:  Stravičan slučaj u Zenici: Policiji prijavljeno silovanje 16-godišnjakinje u parku pored škole

Markanovićeva je navela da kolektiv CJB Banjaluka izražava duboko žaljenje zbog gubitka radnog kolege, najdublje saučešće porodici preminulog policajca, te ističe da je ovo samo još jedan pokazatelj rizika i odgovornosti koji sa sobom nosi policijski posao.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o policajcu Radenku Vučenoviću, a da je uhapšen Dalibor Banjac.

Upravo se čita:  Objavljeni detalji ubistva Banjalučanina na Manjači: Drvenom letvom Rodoljubu zadao više udaraca po glavi od kojih je preminuo

(Srna)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Da li postoji način da potrošači u BiH izbjegnu poskupljenje struje

Elektroprivreda BiH, koja snabdijeva strujom oko 732.000 domaćinstava u ovom bh. entitetu, prije dvadeset dana je predložila podjelu potrošača...

Još vijesti za vas