Utorak, 7 svibnja, 2024

Bizarno: Majka unajmila striptizete za rođendan sinu (16)

Preporučeno

Proslava rođendana bila je još u decembru, a dvije egzotične plesačice svlačile su se pred djecom među kojom su neka bila stara samo 14 godina.

majka77Majka Judy H. Viger (33) iz SAD-a koja je unajmila striptizete za proslavu sinovog 16. rođendana uhićena je u ponedjeljak, piše Daily Mail. Prijeti joj kazna zatvora do jedne godine zbog ugrožavanja mentalnog, fizičkog i moralnog stanja djeteta mlađeg od 17 godina.

Upravo se čita:  Adisu Ahmetoviću dijagnosticiran karcinom: "Ovaj nalaz jako je pogodio moju porodicu i mene"

Proslava rođendana bila je još u decembru, a dvije egzotične plesačice svlačile su se pred djecom među kojom su neka bila stara samo 14 godina. Striptizete su nekim tinejdžerima čak plesale u krilu. Gosti su fotografirali zabavu, a fotografije su ubrzo osvanule na društvenim mrežama.

Policija je pokrenula istragu i ispitala 80 ljudi. Policiju su zvali i zabrinuti roditelji nakon što su im djeca ispričala što se događalo na zabavi. Judy H. Viger se pred sucem treba pojaviti 7. marta.

Upravo se čita:  Influenserica iz Njemačke sa 230.000 pratitelja ukrala odjeću u vrijednosti 1.700 eura

(24sata.hr)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Lamija je 30 godina živjela u Nizozemskoj i sada se sa porodicom vratila u Fojnicu: “Kao mala sam imala san da živim u šumi”

Nakon trideset godina života u Nizozemskoj, Lamija Džigal Bekašević, sa svojom obitelji vratila se u rodni kraj nedaleko od...

Još vijesti za vas