Subota, 18 svibnja, 2024

Šokantno priznanje Goge Sekulić: Bila sam prodana u bijelo roblje!

Preporučeno

54cbab25-1e4c-4b7e-8142-4702d973813c-goga-sekulic-preview

Iako se dogodilo prije 15 godina, šokantna prošlost tek je sada procurila u javnost

Srpski mediji su se raspisali o prošlosti folk pjevačice Goge Sekulić. Proživjela je mnogo teških trenutaka, a nedavno je izgubila i supruga. Okrenula je novu stranicu u životu, no prošlost je ipak prati. Goga je prije 15 godina skoro završila u bijelom roblju.

Naime, 2000. godine željela je napraviti inozemnu karijeru modela no krenulo je po zlu… ‘Iskreno, te priče se ne volim sjećati. Točna je u potpunosti. Otišla sam u Tursku jer sam vjerovala da je riječ o pravom poslu modela’, rekla je sama pjevačica.

Tada je Gogin menadžer, kao i drugim djevojkama koje su došle sa njom, trebao dogovarati castinge no on ih je zatvorio ih je u stan i prisilno zaključao. ‘Prvih tjedan dana je djelovalo da će sve biti u redu. Međutim, drugi tjedan nam je menadžer oduzeo dokumente i držao nas je zatvorene u stanu. Nismo imale kontakt s vanjskim svijetom, nismo nikoga mogle poznati. Druge djevojke su se uspaničile, neke su čak pale i u depresiju, ali ja sam odlučila da se borim za svoj život’, otkriva svoju potresnu priču srpska pjevačica koja je uspjela pobjeći iz Turske.

Posvađala sam se s njim, čak sam i nasrnula na njega. Nije mi bilo svejedno, ali netko se morao usprotiviti. Razvalila sam vrata stana i sefa u kojem su bile putovnice i uspjela sam s drugim djevojkama pobjeći iz tog pakla’, sjeća se pjevačica koja danas ima uspješnu karijeru folk pjevačice.

Izdvajamo

Izdvajamo

Za dvije sedmice ćemo opet vidjeti “crveno nebo iznad BiH”

Polarna svjetlost koja se prije nekoliko dana mogla vidjeti i na nebu iznad Bosne i Hercegovine ponovno će biti...

Još vijesti za vas