Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Trčao ulicom i bacao se pod vozila

Preporučeno

Muškarac srednjih godina jučer oko 13 časova u Podgorici je trčao sredinom puta i pokušavao da se baci pod vozila koja su prolazila, prenose “Vijesti”.

Prema tvrdnjama nekoliko očevidaca, muškarac je u podgoričkom naselju Zlatica hodao sredinom kolovoza od pumpe ka pasareli i bukvalno se pokušavao bacati pod vozila koja su prolazila.

“Srećom i pribranošću vozača, izbjegnuta je tragedija. Djelovalo je nestvarno. Automobili su ga izbjegavali i naglo skretali lijevo i desno. To je trajalo najmanje 10 minuta”, rekao je “Vijestima” jedan od očevidaca.

Upravo se čita:  Popustima privlačila klijente: Fatalna Sneža lažnu diplomu ovjerila kod notara, pa dobila licencu, tri godine radila estetske zahvate dok nije uhvaćena

Mještani su pozvali policiju.

“Prije nego što su patrole došle jedan od vozača je izašao iz auta i krenuo da se fizički obračuna sa njim. Djelovalo je kao da želi da oduzme sebi život tako što će ga pregaziti automobil. Ugrozio je i svoj i živote drugih ljudi…”, rekao je očevidac.

Policija je po dolasku uspjela da spriječi dalje remećenje mira i saobraćaja i pozvala ekipu Hitne pomoći, koja je preuzela agresivnog čovjeka i hospitalizovala ga.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas