Subota, 11 svibnja, 2024

Severina stigla u Beograd: “Mobiteli će nam u nedjelju biti oduzeti”

Preporučeno

Severina je stigla u Beograd kako bi se pobrinula za posljednje detalje svadbe koja je očekuje sa Igorom Kojićem.

Osoblje hotela potpisalo je ugovore o čuvanju privatnosti para, a na dan svadbe mobiteli će im biti oduzeti. Sve za Severinu i Igora Kojića., piše Blic. Cijeli tim profesionalaca angažiran je da pripremi hotel i dekorira salu, no unatoč tome slavna perfekcionistica sve želi imati pod kontrolom.

Stoga juri po cijeli dan od hotela do Kojićevih, ali i po cijelom Beogradu. ‘Stalo joj da sve bude savršeno i da taj dan pamti kao najljepši do kraja života. Također, želi da se svaki uzvanik osjeća posebno i ima privatnost, pa su tako i konobari, kao i cijelo osoblje hotela, dobili zabranu upotrebe mobitela, izjavio je izvor blizak paru.

O svadbi je osoblju hotela zabranjeno pričati čak i sa vlastitim obiteljima. ‘Svi smo potpisali ugovore o čuvanju privatnosti para i mobiteli će nam u nedjelju biti oduzeti. Vjerojatno zbog mjera predostrožnosti, da nitko ne pusti fotografiju mladenaca u javnost.

Gostima su, kako smo čuli, zabranili i da rade selfieje i stavljaju ih na društvene mreže, kako nitko ne bi mogao vidjeti kako izgleda svečana sala na dan vjenčanja’, ispričao je jedan od zaposlenika hotela. U Beograd je Severina već poslala svoju glamuroznu vjenačnicu, koju potpisuje Matija Vuica, a sa njom su stigli i frizer te vizažistica.

Izdvajamo

Izdvajamo

Monumentalni spomenik ‘Krila slobode’ bit će otkriven 8. juna na brdu Žuč

Spomenik "Krila slobode" na Žuči bit će svečano otkriven 8. juna, najavio je načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić....

Još vijesti za vas