Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Karleuša udarila na vlasnika Pinka: Crni moj Željko, dozvolio si ženi da me zabrani i zato si propao!

Preporučeno

Jelena Karleuša žestoko je udarila na vlasnika “ružičaste” TV Pink Željka Mitrovića! Pjevačica je bivšeg prijatelja prozvala da su “Zvijezde Granda“, u kojima je ona član žirija i koje se emituju na Prvoj, u subotu veče u gledanosti razbile njegove “Pinkove zvijezde“.

S obzirom na to da je muzička emisija Saše Popovića te večeri oborila rekorde, pjevačica nije izdržala, a da ne bocne Mitrovića, pa je nakon dužeg vremena odlučila da mu pošalje poruku.

– Tvoja najgora poslovna odluka u životu bila je kad si dozvolio ženi da me zabrani na Pinku. Neka ti debakl “Pinkovih zvijezda“ i trijumf mog učešća u “Zvijezdama Granda“ bude za nauk da prijatelje koji su decenijama bili uz tebe ne izdaješ tako lako. Kis – napisala mu je Karleuša, ali nije dobila odgovor od bivšeg prijatelja.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

“Zvijezde Granda“ u subotu veče u gledanosti razbile njegove “Pinkove zvijezde“

Zatim mu je posvetila i status na Twitteru.

56a60f6b-00fc-4565-a794-36210a0a0a64-gledanost– Crni moj Željko, ne smiješ ni da pustiš ono tvoje s.anje od “Pinkovih zvijezda“ – napisala je JK i objavila tabelu gledanosti televizija, koja je pokazala da je Prva imala 25,8 odsto udjela u gledanosti, dok je Pink u tom trenutku imao 10,9 odsto.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

Sve to je zabiberila još jednim statusom, koji je dobio najviše lajkova.

– Karma se uvijek vrati i zvekne ti šamarčinu svom snagom – poručila je Karleuša Mitroviću.

JK Mitrović pjevače tretira kao stoku!

Karleuša i Mitrović bili su dobri prijatelji sve do oktobra 2014, kad su Željko i njegova supruga Milica odlučili da je zabrane na njihovoj televiziji jer je u jednom intervjuu rekla da Pink i “Grand“, koji su tad sarađivali, “tretiraju pjevače kao stoku, bez poštovanja, kao potrošnu robu“.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

Pjevačica je nakon toga pokušala da se pomiri s njima, ali bezuspješno. Mitrovićima je čak poslala poruku: „Da li kao vaša drugarica Ceca treba da vas tipujem za otmicu kriminalcima i organizujem vam neki gepek da biste me poštovali? Njoj je taj recept izgleda upalio“, ali nije dobila odgovor.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Bećirović se oglasio iz Egipta, slijede razgovori sa državnim vrhom

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Denis Bećirović, otputovao je u službenu posjetu Egiptu. Bećirovića je na aerodromu u Kairu dočekao...

Još vijesti za vas