Subota, 18 svibnja, 2024

Kineska državljanka pokušala podmititi policajca tako što mu je stavila papirnu novčanicu u džep

Preporučeno

Kineska državljanka pokušala je u subotu na području Brčkog podmititi službenike prometne policije, priopćeno je danas iz brčanske policije.

Policijski službenici Jedinice prometne policije, vršeći radarsku kontrolu u mjestu Dubrave, utvrdili su da je kineski državljanin, koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke “VW Sharan” bh. registarskih pločica, počinio prometni prekršaj prekoračenja brzine.

Upravo se čita:  Edina se odlučila na nesvakidašnji potez: "Kad me vide za volanom autobusa, blicaju, bibiču, asfalt puca"

Prilikom kontrole spomenutog vozača i vozila, iz istog je s mjesta suvozača izašla ženska osoba i tom prilikom policijskom službeniku Jedinice prometne policije, koji je vršio kontrolu, stavila u džep službene jakne jednu papirnu novčanicu.

Provjerom identiteta ženske osobe utvrđeno je da se radi o državljanki Narodne Republike Kine, s inicijalima X.X. (44).

Zbog podmićivanja policijskog službenika, od strane policijskih službenika Jedinice kriminalističke policije, poduzete su mjere i radnje na dokumentiranju kaznenog djela ¨Davanje poklona i drugih oblika koristi¨, te je o svemu upoznat dežurni tužitelj Tužiteljstva Brčko distrikta.

Upravo se čita:  Gorica Dodik komentarisala defile maturanata medrese u Banjaluci: Ovo nikada nećete vidjeti u Sarajevu

Nad ženskom osobom u Policiji Brčko distrikta izvršena je kriminalistička obrada, a nakon provedenih svih procesnih mjera i radnji, Policija Brčko distrikta, će podnijeti izvješće Tužiteljstvu Brčko distrikta BiH, priopćeno je iz brčanske policije.

Izdvajamo

Izdvajamo

Za dvije sedmice ćemo opet vidjeti “crveno nebo iznad BiH”

Polarna svjetlost koja se prije nekoliko dana mogla vidjeti i na nebu iznad Bosne i Hercegovine ponovno će biti...

Još vijesti za vas