Nedjelja, 28 travnja, 2024

Pred velikim brojem učenika: Muškarac srednjih godina masturbirao na tramvajskoj stanici Pofalići?

Preporučeno

Redakciji portala Source.ba obratila se čitateljica, učenica jedne od sarajevskih srednjih škola sa apelom za sve građane našeg grada koji koriste tramvaje kao prevozno sredstvo.

Ilustracija
Ilustracija

Naime, prema njenim riječima, dana 24. maja na stanici Pofalići (prema centru grada), pojavio se sijedi muškarac srednjih godina koji je donji dio tijela prekrio maskirnom vojnom kabanicom i koji se samozadovoljavao dok su u njegovoj blizini učenici i stariji građani čekali tramvaj.

Upravo se čita:  Objavljena vremenska prognoza: Kakvo nas vrijeme očekuje za 1. maj?

Zastrašujuća je činjenica da je muškarac primijećen za vrijeme špice kada se đaci iz obližnjih škola vraćaju kućama.

Učenica koja nam je saopštila ovu uznemirujuću vijest dodala je da je muškarac nakon što je vidio da je primijećen šta čini, prešao cestu i otišao do suprotne stanice kako bi nastavio da masturbira, piše Source.

Upravo se čita:  Uloge se mijenjaju: Dio Bosne i Hercegovine koji je jučer prošao dobro, sutra će biti na najvećem udaru vremenske promjene

Ovim putem apelujemo građane, đake, ali i policiju da pojačaju svijest i da prijave sve sumnjive radnje na tom području, ali i u gradu uopće.

Izvor: Source.ba

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Da li postoji način da potrošači u BiH izbjegnu poskupljenje struje

Elektroprivreda BiH, koja snabdijeva strujom oko 732.000 domaćinstava u ovom bh. entitetu, prije dvadeset dana je predložila podjelu potrošača...

Još vijesti za vas