Četvrtak, 16 svibnja, 2024

BH Telecom: Nije riječ o greški, Autoceste nisu platile račune za april

Preporučeno

Javno preduzeće „Autoceste FBiH“ zbog tehničke greške koja se dogodila u BH Telecomu ostalo je danas bez telefonskog signala u preduzeću, saopćeno je iz ove kompanije.

Iz BH Telecoma jasno su u izjavi za Patriju potcrtali d anije riječ ni okakavoj greški, već da JP Autoceste nisu izmirili fakture za mjesec april.

– Mi smo provjerili odmah nakon što smo vidjeli natpise u medijima da su kazali da je isključivanje telefona naša greška i situacija je jasna, nije greška u BH Telecomu već kod njih, jer nisu izmirili fajture za april – kazali su za Patriju iz BH Telecoma.

Upravo se čita:  Wizz Air povećava broj letova iz Sarajeva, riječ je o veoma atraktivnoj destinaciji

Kako otkriva naš izvor iz ove kompanije „incident“ se desio jutros 20. jula, jer su nadležni „zaboravili platiti račune“. Brzom rekacijom ispravljena je ova krupna greška.

I sami uposlenici počeli su zbijati šale na račun ove situacije pa se jutros šaputalo „kako su nadležni od silne gradnje zaboravili platiti račune“.

Podsjećamo, novi direktor JP Autoceste FBIH je Đenan Salčin, kadar SBB-a koji je nakon višemjesečne drame i opstrukcija na relaciji SDA-HDZ sjeo u fotelju početkom juna, a njegovo imenovanje bilo je na čekanju od 7. marta.

Upravo se čita:  Vlasnik najvećeg tržnog centra u BiH ostao bez višemilionske zarade

Salčin je ovu funkciju preuzeo od v.d. direktora Jasmina Buče koji je ostao u Autocestama kao jedan od direktora.

Izdvajamo

Izdvajamo

“Bila je to moja dužnost kao čovjeka i pripadnika OS BiH”: Mladen je na putu na posao ugledao porodicu ispred zapaljenog auta, ono što...

Pripadnik Oružanih snaga BiH Mladen Jovičić pomogao je porodici čije se vozilo zapalilo na autoputu Doboj - Banjaluka. Priča kako...

Još vijesti za vas