Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Preminula kraljica društvenih mreža

Preporučeno

Christine Dolce, bivša zvijezda društvene mreže MySpace preminula je s 35 godina, nakon što joj je otkazala jetra zbog prekomjernog konzumiranja alkohola.

U bolnici se nalazila od decembra prošle godine, a preminula je početkom mjeseca okružena članovima obitelji i prijateljima. Njezin pogreb održao se prošle sedmice, piše The Sun.

Proslavila se svojim provokativnim selfijima koji su tada bili velika nepoznanica, a imala je svoju vojsku obožavatelja.

Upravo se čita:  Pjevačica iz Srbije prošla na crveno i zakucala se u autobus: Isplivali detalji saobraćajne nesreće, evo koja kazna joj prijeti

Čak 800 hiljada pratitelja. “Pretvaramo je u brend”, rekao je njen tadašnji menadžer Keith Ruby za Vanity Fair koji je 2006. godine proglasio ‘kraljicom MySpacea’. Ubrzo je pokrenula svoju liniju odjeće Destroyed Denim”, a zatim je i snimila provokativni editorijal za Playboy.

– Oduvijek sam se divila Playboyu, editorijal koji sam snimila je malo oštriji i mračniji. Nešto poput filma Sleepy Hollow. Oni su prihvatili moju ideju za snimanje fotografija i bila sam jako sretna zbog svega, to je bila sjajna prilika za mene – rekla je u jednom intervju.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas