Subota, 4 svibnja, 2024

Nagrada za informaciju o osobama koje su bile s nastradalim Davidom

Preporučeno

Na videu koji je objavljen na Youtubeu našao se pokojni David Dragičević i pet nepoznatih osoba koje Vasković dovodi u vezu sa Dragičevićevim nestankom i navodnim ubistvom.

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića i grupa “Pravda za Davida” ponudili su nagradu svakom ko ima informaciju o identitetu Dvije Osobe koje su sačekale Davida u 02 sata i 25 minuta na Trgu Krajine u Banjoj Luci.

Upravo se čita:  "Nemoj da mi diraš mater": Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

Ova informacija objavljena je nakon što je novinar Slobodan Vasković obavio video koji prikazuje događaje od 18. marta 2018. godine nešto iza 2 sata ujutru.

Na zabilježenom videu našao se pokojni David Dragičević i pet nepoznatih osoba koje Vasković dovodi u vezu sa Dragičevićevim nestankom i navodnim ubistvom.

Naglašeno je da će identitet bilo kog ko dostavi informacije biti zaštićen.

Upravo se čita:  Nova teška nesreća na cestama u BiH, poginula 28-godišnja trudnica

Podsjećamo, beživotno tijelo ovog 21-godišnjaka pronađeno je 24. marta na ušću Crkvine u Vrbas u Banjoj Luci, a iako je policija zaključila zadesnu smrt, porodica to ne prihvata i smatra da je ubijen.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Snižene cijene peleta i ogrevnog drveta

Cijene peleta i ogrevnog drveta u entitetu Republici Srpskoj znatno su opale, a građanima se preporučuje da sada, ako...

Još vijesti za vas