Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Zadavio suprugu i na bunaru ostavio oproštajnu poruku koja ledi krv u žilama…

Preporučeno

Željko L. (54), koji je u utorak oko 13 sati užetom zadavio suprugu Mariju (49) u Marinu Selu kod Lipika te potom zapalio dio kuće i na bunaru ostavio oproštajnu poruku, pronađen je predvečer u šumarku kako bezbrižno spava.

Kad su ga policajci trgnuli iz sna, nije se opirao. Uhapsili su ga i odveli u policijsku stanicu gdje mu je izmjereno više od dva promila alkohola u krvi.

Upravo se čita:  Popustima privlačila klijente: Fatalna Sneža lažnu diplomu ovjerila kod notara, pa dobila licencu, tri godine radila estetske zahvate dok nije uhvaćena

Motiv? Dugogodišnji sukob i nesuglasice između supružnika, praćene Željkovom ljubomorom. A njegova oproštajna poruka na bunaru “Posljednja želja da smo zajedno u grobu” ledi krv u žilama.

To su informacije koje su Jutarnjem listu potvrđene iz više izvora, a mještani Marina Sela još uvijek ne mogu vjerovati da se u njihovu mirnom kraju dogodio ovakav stravičan zločin.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas