Petak, 3 svibnja, 2024

Misicu nakon eksplozije zahvatila vatra, počela je da gori, noga joj je teško povrijeđena, a sada i policija steže obruč oko nje!

Preporučeno

Španjolka Olat Bilbao Gonzales (20), bivša miss Marbelje, koja je povrijeđena u eksploziji automobila bombe na Novoj Galenici, u Srbiji, prilikom napada na Strahinju Stojanovića (28), nalazi se na intenzivnoj njezi u KBC Zemun, ali je nedodirljiva, jer je bolnička soba pod opsadom policije!

Kako „Alo!“ saznaje, Špankinja će zbog otvorenog prijeloma noge biti prebačena na VMA u Beogradu na dalje liječenje.

Bomba za koju se sumnja da se nalazila ispod vozačevog sjedišta u „audiju“ aktivirana je u noći između 10. i 11. augusta oko 20.30 u ulici Svetozara Papića u naselju Galenika. Sumnja se da je bomba bila namijenjena Strahinji Stojanoviću, koji je bio sa Gonzalesovom u vozilu, a koji je, navodno, blizak ubijenom Slobodanu Šaranoviću (79) i njegovom bratu Branislavu (66). Igrom slučaja, Stojanović je ostao nepovrijeđen, dok je bivša mis Marbelje, navodno, uslijed eksplozije letjela nekoliko metara i zadobila je ozbiljne povrede. Prebačena je u KBC Zemun, na odjeljenje intenzivne njege.

Upravo se čita:  Popustima privlačila klijente: Fatalna Sneža lažnu diplomu ovjerila kod notara, pa dobila licencu, tri godine radila estetske zahvate dok nije uhvaćena

Umjesto da se provodi na rođendanskom putovanju kroz Beograd, postala je svjedok rata u srpskom podzemlju, zbog čega je čuvaju policajci i niko ne može da dođe do nje.

– Misica se nalazi na drugom spratu bolnice, gdje je odjeljenje hirurgije, a na kraju hodnika je odjeljenje intenzivne njege, gdje su najteži slučajevi. Ona je u toj sobi i teško je doći do nje jer je pod stalnom prismotrom, što zbog njene sigurnosti, jer je bila u središtu mafijaškog obračuna, što zbog osjetljivosti cijelog slučaja. Ispred vrata sobe u kojoj leži non-stop su policajci, koji se smjenjuju. Zadobila je teške povrede noge, a poslije eksplozije je izgubila dosta krvi. Koliko znam, danas treba da je prebace na VMA – navodi Alo.

Upravo se čita:  Dvoje maloljetne djece ostalo bez majke: Ovo je žena koja je preminula nakon što ju je ljekar pustio na kućno liječenje
Foto: Facebook

Kako saznajemo, hodnik ispred odjeljenja intenzivne njege na kojem leži misica u jednom trenutku je bio zakrčen policajcima.

– Ispred vrata obično budu tri policajca, ali se smjenjuju. U svakom trenutku mora da bude jedan od njih koji sjedi na stolici ispred sobe – kaže naš sagovornik, koji je želio da ostane anoniman.

Podsjetimo, Stojanović je imao veliku sreću jer je neposredno prije eksplozije napustio vozilo zbog zaboravljenog mobilnog telefona.

Upravo se čita:  Policija uhapsila vozača autobusa koji je sagradio dodatni rezervoar za krijumčarenje robe

U vozilu je ostala Olat Bilbao Gonzales na mjestu suvozača kada je došlo do eksplozije. Komšije su istrčale, izvukle misicu i bukvalno gasile plamen koji ju je zahvatio. Neki od njih su izvukli posteljinu, prema riječima svjedoka, i previjali joj noge. Bomba je bila ispod vozačevog mjesta i sumnja se da je bila namijenjena Strahinji Stojanoviću, koji je više puta osuđivan. On je nedavno izašao iz zatvora u Sremskoj Mitrovici. Prema riječima našeg izvora, prošle godine je iz zatvora doveden u Specijalni sud kao svjedok na suđenju za ubistvo Nikole Bojovića (39), rođenog brata Luke Bojovića, i njegovog kuma Miloša Vidakovića. Zbog svega toga sumnja se da je pozadina svega rat klanova i beogradskog podzemlja.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Evropsko vijeće za pelet upozorilo na prevare kupaca u Bosni i Hercegovini

Iz Evropskog vijeća za pelet (European Pellet Council) su saopćili da su sve češće zabrinuti zbog prevara kupaca peleta...

Još vijesti za vas