Petak, 3 svibnja, 2024

Migrant se sakrio pod autobus u Velikoj Kladuši: “De ćeš, je… ti svu familiju?”

Preporučeno

U srijedu, oko 14 sati, nadomak graničnog prijelaza Velika Kladuša između Bosne i Hercegovine i Hrvatske, putnici i vozač uočili su muškarca skrivenog ispod autobusa kojim su putovali.

Ispostavilo se da je riječ o mladom migrantu u dobi od 20-ak godina.

“Približavali smo se graničnom prijelazu. Prije njega kratko smo se zaustavili. Dok smo stajali, jedan mještanin je vozaču rekao: Neko vam se uvukao pod autobus”, ispričao je za 24sata jedan od putnika iz autobusa.

Upravo se čita:  U Beogradu se obratila optuženom ratnom zločincu: Odveo si mi oca pred očima

Kada su ga izvukli ispod autobusa, mladić je preklinjao na engleskom “Please, please”, no ljutiti vozač posve se razbjesnio i odvalio mu šamar te počeo urlati na njega: “De ćeš, je… ti svu familiju. Oću li na robiju zbog tebe?”

U bijesu ga je vozač, kako pišu 24 sata koji su objavili i snimku ovog incidenta, povukao za kapuljaču na jakni no u sukob su se umiješali ostali, podigli mladića s tla i odmaknuli ga od vozača.

Upravo se čita:  Dvoje maloljetne djece ostalo bez majke: Ovo je žena koja je preminula nakon što ju je ljekar pustio na kućno liječenje

On mu je tada viknuo “Bježi” te ga uz salvu psovki udario nogom u stražnjicu.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Tjelohranitelj Edina Gačanina i bivši specijalac FUP-a: Nakon 90 dana iza rešetaka Dženis Kadrić pušten na slobodu

Dženis Kadrić, tjelohranitelj narkobosa Edina Gačanina i bivši specijalac FUP-a, pušten je pritvora u Vojkovićima, saznaje portala “Avaza”. Kadrić je,...

Još vijesti za vas