Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Provedite nezaboravno „Ljeto u Kataru“ uz specijalne cijene aviokarata i izleta u Dohi

Preporučeno

Qatar Airways u partnerstvu sa Vijećem za turizam Katara vas poziva da ovo ljeto posjetite Dohu, prijestolnicu Katara uz poseban ovogodišnji program „Ljeto u Kataru“. Ponuda traje do 15. augusta 2019. i uključuje 25 odsto niže cijene aviokarata iz Sarajeva za Dohu, kao i dodatne popuste na organizovane obilaske grada i uzbudljive aktivnosti.

Detalje ponude kao i izbor organizovanih izleta i aktivnosti pogledajte na www.qatarairways.com/SummerInQatar.

Upravo se čita:  Na ljetovanje ove godine će samo rijetki: Za sedam dana boravka u Neumu potrebno 1.120 KM

Ovogodišnji program “Ljeto u Kataru” nudi raznovrsne aktivnosti i događaje na otvorenom, zabavu za cijelu porodicu i prijatelje. Zabavni programi uključuju regionalne i međunarodne umjetnike, edukativne aktivnosti, sportske kampove i posebne promocije u oblasti putovanja, ugostiteljstva i shoppinga. Devet vrhunskih trgovačkih centara u Dohi će u okviru programa posjetiteljima ponuditi maloprodajne uštede do 70 odsto kao i šansu da osvoje nagrade ukupne vrijednosti od dva miliona američkih dolara što uključuje i glavnu nagradu – McLaren Mercedes 570S. Detaljan sadržaj programa “Ljeto u Kataru” možete pronaći na www.SummerInQatar.qa.

Upravo se čita:  Na ljetovanje ove godine će samo rijetki: Za sedam dana boravka u Neumu potrebno 1.120 KM

Muzeji Katara ponudit će autentične doživljaje, omogućavajući posjetiteljima da upoznaju bogatu baštinu i kulturnu scenu ove bliskoistočne države. Kulturna naselja Souq Waqif i Katara obogatit će doživljaj ljeta uz porodičnu zabavu i specijalne programe.

Osim toga, putnici sa već rezervisanom kartom na Qatar Airways letu također mogu iskoristiti jedinstvenu “Qatar Stopover” ponudu za putnike u tranzitu, uz posebne cijene hotelskog smještaja u nekim od najprestižnijih svjetskih hotela ali i besplatnu tranzitnu vizu za boravak do 96 sati.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas