Utorak, 30 travnja, 2024

Sarajlija doživio neugodnost u Neumu: “Prišao mi je ćelav krupan čovjek, visine oko dva metra i počeo da viče. Djeca su doživjela traumu!

Preporučeno

Incidentu je prethodila manja saobraćajna nezgoda u kojoj je Sarajlija Amer Kajmović nenamjerno, svojim vozilom okrznuo automobil S. B..

S.B. zaposlen inače kao inspektor u PS Čapljina, pod istragom je pripadnika Unutrašnje kontrole MUP-a HNK-a nakon što je u julu, pred policajcima PS Neum, prijetio i vrijeđao Amera Kajmovića, piše Oslobođenje.

“Bio sam u Neumu tri dana sa porodicom, suprugom i dvoje maloljetne djece. Pošao sam kući 20. jula oko podneva. Oko 12.30 desila se saobraćajna nezgoda. Prilikom izlaska iz Neuma na magistralu slučajno sam svojim očešao drugo vozilo – Citroen C4. Kako – ne znam. Vozač tog vozila, inače krupan čovjek, visine oko dva metra, ćelav, izletio je iz auta kao pomamljen i počeo da viče, da me vrijeđa, psujući mi majku, prijeteći da će me sravniti sa zemljom. Djeca koja su to sve gledala i slušala doživjela su traumu, posebno, kad je krenuo ka našem autu. Srećom, u blizini je bila policijska patrola PS Neum. Policajci koji su stajali preko puta odmah su pritrčali i udaljili ga od mene. Sreća je da su bili tu. Boga pitaj šta bi bilo sa mnom da nisu bili tu. Jedno dijete počelo je da plače i nikako ga nismo mogli smiriti”, rekao je Kajmović za Oslobođenje.

Upravo se čita:  Zbog nesposobnosti političara BiH bi mogla ostati bez dvije milijarde KM

Iz MUP-a HNK-a potvrđeno je da je protiv S.B. pokrenuta istraga:

“Predmet je zaprimljen i u proceduri. Kad se završi istraga, stranke će biti obaviještene o rezultatima”, rekao je Ljudevit Marić, portparol MUP-a HNK.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas