Subota, 4 svibnja, 2024

Sutra posljednji ispraćaj Lane Bijedić iz Mostara: Bila je kćerka jedinica

Preporučeno

Lana je u nedjelju oko 14 sati izašla iz kuće da prošeta, a u 17 sati je, prema pričanju poznanika, trebala ići na voz za Sarajevo, gdje je nedavno primljena na fakultet.

Devetnaestogodišnja Lana Bijedić iz Mostara koja je ubijena prije dva dana, a njeno tijelo nađeno u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog bit će ispraćena sutra na Gradskom groblju Sutina u Mostaru, u 9 sati.

Upravo se čita:  Detalji napada na povratnike: 'Vjerovatno su mislili da smo tu za 1. maj'

Obdukcija je jučer pokazala, podsjetimo, da je djevojka ubijena, udarcima u glavu, davljenjem, a potom je bačena u rijeku.

Foto: Facebook

Podsjetimo, Lana je u nedjelju oko 14 sati izašla iz kuće da prošeta, a u 17 sati je, prema pričanju poznanika, trebala ići na voz za Sarajevo, gdje je nedavno primljena na fakultet.

Majka ju je zvala na mobilni telefon, jer se nije vratila u dogovoreno vrijeme. Majci je, navodno, rekla da ide na kafu s prijateljicom.

Upravo se čita:  Bh. meteorolozi o vremenskim (ne)prilikama za 1. maj: "Ko sutra planira roštiljati ili okrenuti nešto na ražnju neka to uradi po mogućnosti u prijepodevnim satima"

Lana je bila kćerka jedinica.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Snižene cijene peleta i ogrevnog drveta

Cijene peleta i ogrevnog drveta u entitetu Republici Srpskoj znatno su opale, a građanima se preporučuje da sada, ako...

Još vijesti za vas