Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Aleksandar Vučić: Ne znam kako bi da poslije svega ostanemo i bez Republike Srpske

Preporučeno

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je cijenio da RS ne može opstati bez Srbije, ali i dodao da ne zna kako bi Srbija preživjela da poslije svega što joj se desilo, ostane i bez Republike Srpske.

Vučić je poručio da je sretan zbog postojanja Republike Srpske ali i da nikada nije doveo u pitanje integritet BiH.

On je za televiziju Pink ocijenio da RS ne može opstati bez Srbije, ali i dodao da ne zna kako bi Srbija preživjela da poslije svega što joj se desilo, ostane i bez Republike Srpske.

Upravo se čita:  U Beogradu se obratila optuženom ratnom zločincu: Odveo si mi oca pred očima

“Ne krijem da sam srećan zbog postojanja RS. Ponosan sam na činjenicu da Srbija nikad nije pružala veću pomoć RS. To je naša obaveza, u svakoj od 63 opštine RS gradimo vrtić, školu, dom zdravlja. Srećan sam zbog pečata koji smo tamo dali, zbog odnosa sa ljudima iz RS”, kazao je Vučić i najavio da će uskoro ići u Drvar gdje će otvoriti fabriku koju je kako je rekao, “obećao narodu”.

Upravo se čita:  Na granici nije prijavio 45.000 eura: Kažnjen je s 12.000 eura!

Ocijenio je da se u Srbiji “malo govori” o programskom dokumentu SDA u kom se kako je naveo, “govori kako da se uklone srpske opštine oko Sarajeva i kako da se de facto ukine RS”.

“Trpim pritiske zbog odnosa sa RS, još više zbog Kosova, ali to je moj posao. Samo tražim da se poštuje Dejton i ono što je zapisano u Ustavu BiH”, kazao je predsjednik Srbije.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas