Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Poranio da ga neko slučajno ne preduhitri: Milorad Dodik poslao čestitku Vladimiru Putinu

Preporučeno

Dodik je u pismu napisao da je opredijeljen za nastavak i unaprjeđenje prijateljskih odnosa i jačanje saradnje sa Rusijom na svim poljima.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu i ruskom narodu povodom Dana branilaca otadžbine, istakavši da je ovaj veliki praznik simbol herojstva, hrabrosti i patriotizma.

Dodik je naglasio da je Dan branilaca otadžbine jedan od datuma koji svjedoči da je ruski narod kroz istoriju podnio veliku žrtvu u borbi za mir i slobodu, a da je ruska vojska svijetli primjer odnosa prema svojoj domovini, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Upravo se čita:  Dodik: "2007. sam rekao da je bio genocid, ali sam pogriješio"
Foto: Screenshot

Dodik je napisao da je opredijeljen za nastavak i unaprjeđenje prijateljskih odnosa i jačanje saradnje sa Rusijom na svim poljima.

“Uz iskrene želje za dalji prosperitet Ruske Federacije, još jednom Vama i ruskom narodu čestitam ovaj veliki praznik i upućujem izraze dubokog poštovanja”, naveo je Dodik.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas