Utorak, 30 travnja, 2024

Ogorčeni Sarajlija opisao jutrošnju vožnju u gradskom prevozu: “Tramvaj je bio pun… O fizičkoj distanci da i ne govorim…”

Preporučeno

Svakodnevno se apeluje na poštivanje preporuka i mjera u vezi sa prevencijom širenja koronavirusa. Poseban akcenat je stavljen na poštivanje mjera u javnom gradskom prevozu, gdje su najavljene pojačanje inspekcijske kontrole.

Prema posljednjim zvaničnim informacijama, u Sarajevo je 720 osoba je pozitivno na koronavirus.

Svakodnevno se apeluje na poštivanje preporuka i mjera u vezi sa prevencijom širenja koronavirusa. Akcenat je posebno stavljen na poštivanje mjera u javnom gradskom prevozu, gdje su najavljene pojačanje inspekcijske kontrole.

Upravo se čita:  Bosanac (62) kao kuhar radio na crno, Njemačka će ga protjerati
Foto: Oslobođenje

Također, najavljeno je i stavljanje u promet više vozila kako bi se spriječile gužve u vozilima. Vozila imaju i obilježena mjesta u skladu sa preporukama.

Uprkos svemu ovome, na adresu Oslobođenja stigle su fotografije čitatelja koje su nastale jutros u 8:00 sati u sarajevskom tramvaju.

-Tramvaj je bio pun, iako većina nosi masku bilo je i onih koji je ne nepropisno nose ili je nemaju nikako, o fizičkoj distanci da i ne govorim, možete samo vidjeti. U terminu kada većina ide na posao vozila je premalo i pogledajte šta se onda desi, napisao je čitatelj uz fotografiju koju nam je poslao.

Upravo se čita:  Najavili raniju isplatu aprilskih penzija
Foto: Oslobođenje

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas