Utorak, 30 travnja, 2024

Starcu prodao pelet koji ne gori: Prevarant uzeo novac i otišao

Preporučeno

TEŠANJ – Od strane službenika Policijske stanice Tešanj su poduzete mjere na dokumentovanju prijavljenog krivičnog djela.

U dežurnu službu Policijske stanice Tešanj je pristupilo lice I.E., rođeno 1948. godine, iz Tešnja, i tom prilikom prijavilo da je od strane nepoznatog lica izvršena prevara na način da je lice došlo pred kuću prijavitelja, u mjestu Kraševo, i ponudilo na prodaju drveni pelet za ogrjev.

Upravo se čita:  Majka u očaju i nevjerici: Moj 13-godišnji sin udaran je do nesvijesti samo zato što je pozvonio na tuđa vrata

Nakon toga je lice I.E. istom dalo određen iznos novca. Nakon preuzimanja novca navedeno lice se udaljilo u nepoznatom pravcu. Od strane službenika Policijske stanice Tešanj su poduzete mjere na dokumentovanju prijavljenog krivičnog djela.

Inače, na području ZE- DO Kantona javni red i mir je narušen u osamnaest slučajeva, kojom prilikom nije bilo povređenih lica.

Upravo se čita:  Objavljena vremenska prognoza: Kakvo nas vrijeme očekuje za 1. maj?

U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Pročitajte u cjelosti pismo Željke Cvijanović upućeno predsjedavajućoj Vijeća sigurnosti UN-a

Ekselencijo, prepoznavši ulogu vaše uvažene zemlje kao Predsjedavajuće Vijećem sigurnosti u aprilu 2024., obraćam Vam se kao srpski član...

Još vijesti za vas