Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Detalji hvatanja pedofila (45) u Žepču: Djevojčicu (14) namamio preko Facebooka, došao iz Srbije autobusom, a u ruci je držao karanfil

Autor:Avaz.ba

Preporučeno

ŽEPČE – Kada je uhvaćen u ruci je imao crveni karanfil. Djevojčica je inače jutros rekla članovima svoje porodice da ide u džamiju.

Hrabri mještani Begovog Hana kod Žepča danas su uhvatili pedofila koji je pokušao silovati 14- godišnju djevojčicu, javlja “Avaz.ba”.

Kako nam je rekao jedan od njih radi se o izvjesnom 45-godišnjem Saši iz Srbije koji je dijete upoznao i kontaktirao putem jedne od igrica na Facebooku. Namamio ju je da se sastanu, a u Žepče je došao autobusom.

Upravo se čita:  Počinje isplata uvećanih penzija i razlika za prva tri mjeseca

Pet hrabrih Žepčaka učestvovalo je u hvatanju seksualnog predatora, a prvi ga je savladao Fahrudin Mešeljević, vlasnik lokalnog autootpada.

Autobusom došao iz Srbije

Kako nam je rekao jedan od njih seksualni predator bio je sakriven iza stijene u blizini autobuske stanice. Policiji je rekao da se dogovorio sa djevojčicom da se tu sastanu.

Kada je uhvaćen u ruci je imao crveni karanfil. Djevojčica je inače jutros rekla članovima svoje porodice da ide u džamiju.

Upravo se čita:  Nije uplatio novčanu kaznu ni nakon opomene: Sud Fikretu plijeni 200.000 maraka!

Radnici autootpada na nadzornim kamerama su ga vidjeli kako grli i ljubi dijete, jer je to u blizini.

Inače, djevojčica živi s majkom, dedom i nanom u kući u Begovom Hanu.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas