Utorak, 30 travnja, 2024

Hadžikadić poručio Milanoviću: Gospodine, isuviše ste nevažni za sarajevsku raju, bujrum na Baščaršiju

Preporučeno

– Uvidjevši da u nama, uprkos teškim riječima, nema sagovornika za svađu i konfrontaciju, gospodin Milanović se osjetio poniženim pa je nastavio omalovažavati građane ove zemlje u istom tonu – poručio je ovo predsjednik Platofrme za progres Mirsad Hadžikadić. Njegovo reagovanje prenosimo u cijelosti:

U spletu izgovorenih riječi, koje sramotno sežu u ‘93. i Ahmiće, preko Milorada Dodika, čiji su potezi za gospodina Milanovića opravdani, sve do Baščaršije, kojom, navodno, više ne smije šetati, gospodin Milanović je izgovorio svašta, a rekao ništa. Jedino je, zapravo, rekao o sebi. Ali ni to nije ništa novo.

Upravo se čita:  Vučić iz New Yorka: "Nemamo gotovo nikakve šanse, a pritisak se ovdje pojačava"

Naš stav je isti. Nepromijenjen.

Unatoč Vašem trudu da doživite “Fajront u Sarajevu”, kako bi se dodvorli mrziteljima Sarajeva i Bosne, isuviše ste nevažni za sarajevsku raju koja Vas ne doživljava. Stoga, slobodno bujrum na Baščaršiju.

Unatoč svim historijskim turbulencijama, nedaćama i polomljenim kopljima pod sarajevskim nebom ovaj grad je sačuvao dostojanstvo, ponos i vjeru u dobro.

Upravo se čita:  Dodik: RS je spremna isplatiti Federaciji dvije milijarde KM i dati Potočare da se raziđemo

P. S. Preporučujem da umjesto Karajlića, počnete čitati Balaševića, koji kaže: “Sarajevo je srednjeg roda. Kao dijete – zaigrano, prostodušno, naivno, lakovjerno, djetinjasto… Zato ono prvo i pruža ruke…”.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Predsjedavajući predsjedništva BiH razgovarao s velikim imamom tokom posjete Egiptu

Veliki imam Al-Azhara Ahmed Mohamed El-Tayeb iskazao je srdačnu dobrodošlicu dr. Bećiroviću, i rekao da je ovo historijska posjeta...

Još vijesti za vas