Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Aleksandar Vučić bi da uređuje u BiH: Zašto ne vratite šume i poljoprivredno zemljište RS-u?

Preporučeno

Vučić je kazao da “Srbija više nije zemlja koja će da uvodi blokade na Drini”.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na beogradskoj televiziji Happy ponovo se miješao u unutrašnje stvari Bosne i Hercegovine.

– Za mene postoji jedna stvar koju sam pitao sve strance. Protiv sam sankcija, ne razumijem šta rade sa sankcijama i da će im to donijeti bilo kakav rezultat ni protiv Milorada Dodika, ni protiv njegovih saradnika. Moje pitanje je što su dozvolili da se narušavaju pravila Dejtona, a onda ustanu da brane Dejton.

Upravo se čita:  Popustima privlačila klijente: Fatalna Sneža lažnu diplomu ovjerila kod notara, pa dobila licencu, tri godine radila estetske zahvate dok nije uhvaćena

U čemu je problem? Zašto ne vratite šumarstvo i poljoprivredu Republici Srpskoj? To po Dejtonu pripada RS-u, ne postoji nijedno slovo po kojem biste mogli da tumačite da pripada nekom drugom. Uzeli su to u roku od jednog dana, a sada im treba šest mjeseci da to vrate – kaže Vučić.

Vučić je dodao da “Srbija više nije zemlja koja će da uvodi blokade na Drini”.

Upravo se čita:  Tri mladića iz BiH otišla u Hrvatsku da služe dobrovoljni vojni rok

– Mi sa RS-om zajednički obilježavamo sve važne historijske datume. Srpski narod je svuda isti – ističe Vučić.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas