Utorak, 30 travnja, 2024

Iz policijske stanice nestao zaplijenjeni novac, jedna službenica udaljena s posla

Preporučeno

Kako navodi jedan lokalni medij, novac je nestao, a Policijska uprava varaždinska potvrdila im je da je u tijeku provođenje izvida zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti.

Veća količina novaca koju su prilikom nedavnog postupanja privremeno oduzeli policijski službenici Policijske postaje Novi Marof je nestala, prenosi Hina.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof su nakon oduzimanja veće količine novaca, sukladno pravilima, izdali odgovarajuću potvrdu, a oduzeti je novac trebao biti u kasi policijske postaje na čuvanju sve do odgovarajućeg rješenja jer se ispostavilo da je ukraden.

Upravo se čita:  “Kafa će poskupjeti tri do četiri puta”

Međutim, kako navodi jedan lokalni medij, novac je nestao, a Policijska uprava varaždinska potvrdila im je da je u tijeku provođenje izvida zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti.

PU varaždinska tvrdi kako su odmah po saznanju da je novac nestao poduzeli sve zakonom propisane mjere i radnje, a u Policijskoj postaji Novi Marof izvršen je izvanredni nadzor.

Upravo se čita:  Dvoje maloljetne djece ostalo bez majke: Ovo je žena koja je preminula nakon što ju je ljekar pustio na kućno liječenje

Dodaju i da je načelnik PU varaždinske iz službe rješenjem udaljio jednu policijsku službenicu za koju se sumnja da je počinila težu povredu službene dužnosti.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske, u suradnji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu, provode daljnje izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti tog kaznenog djela, priopćili su iz policije za jedan varaždinski medij.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Od sutra se očekuje povećana frekvencija saobraćaja i gužve na granicama

Jutros se u većem dijelu Bosne i Hercegovine saobraća uz povoljne vremenske uslove i slabiju frekvenciju saobraćaja. Sutra, posljednjeg dana...

Još vijesti za vas