Utorak, 30 travnja, 2024

Poznat uzrok smrti mladića čije tijelo je pronađeno u šahtu

Preporučeno

Potraga za nestalim Aldinom Hasukićem iz Gradačca okončana je 22. aprila (subota), kada je, nažalost, pronađeno tijelo mladića u šahtu.

Portparol Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović potvrdio je da je Aldin Hasukić preminuo usljed pada u šaht u kojem je nesrećni mladić kasnije pronađen.

“Prema preliminarnom nalazu obdukcije, usljed pada u šaht došlo je do udarca u tjeme i pucanja dijela vratne kičme”, kazao je Arnautović za federalne medije.

Upravo se čita:  Zastupnica Arijana Memić tražila da se policiji zabrani sjedenje u kafićima tokom radnog vremena, stigao odgovor od policije

Potraga za nestalim Aldinom Hasukićem iz Gradačca okončana je 22. aprila (subota), kada je, nažalost, pronađeno tijelo mladića u šahtu. Hasukić nestao je u subotu 1. aprila, oko 10.30 sati. Na njemu je bila crna jakna, crna kapa, trenerka i crne čizme.

Mladić je, inače, osoba s poteškoćama u razvoju, pa je porodica uz pomoć Gorske službe spašavanja, policije, sugrađana i medija potragu provodila više od 20 dana.

Upravo se čita:  Islamska zajednica: Objavljena jedinstvena cijena kurbana za 2024. godinu

Ono što je najviše uznemirilo mnoge građane jeste činjenica da se aktivna potraga za nestalim mladićem nije dogodila sve do subote, dok su mnoge dezinformacije otežavale slučaj.

Potraga je obustavljena nakon što je tijelo pronađeno u šahtu, koji se nalazi na trotoaru ka novoj industrijskoj zoni, u blizini TC Bingo u Gradačcu. Potraga je trajala nepuna tri sata, a učestvovalo je stotinjak građana iz Gradačca.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Enis Bešlagić otvorio dušu o odnosu sa djecom: ‘Da sam bio kući, sada ne bi bila ovakva’

Enis Bešlagić mnogima je omiljeni glumac, a iako je aktivan na društvenim mrežama, ne govori često o privatnom životu....

Još vijesti za vas