Četvrtak, 13 lipnja, 2024

Sedžad Džidić, punac Elmedina Karića spreman da kćerku vrati kući zbog života u troje: Ona ima gdje, samo neka kaže, za pola sata ću doći po nju

Autor:Senza

Preporučeno

Fatimin otac Sedžad je novinarki Mirzi Vranj otvorio dušu i svojoj kćerki poručio da kod njih ima bujruma i da je dovoljno samo da kaže da želi da ide iz takve zajednice, da će se on pojaviti pred njenim vratima za pola sata

Priča o životu u troje koju je za medije ispričao Elmedin Karić obišla je region u proteklih nekoliko dana. Svojoj prvoj supruzi Fatimi koja mu je rodila tri sina, Elmedin je prije dvije godine doveo u kuću Ukrajinku Janu. Ona je prihvatila da živi sa svojim suprugom i njegovom novom drugom ženom, a sa svojima ne kontaktira. Ali zbog ovih nesvakidašnjih dešavanja, Senzacija.ba je kontaktirala njene roditelje koji su zgroženi sa svim što su vidjeli i to sve preko Youtubea.

Upravo se čita:  Majstoru Muhamedu vlasnici kuće nisu htjeli platiti radove, on sve polupao

Fatimin otac Sedžad je novinarki Mirzi Vranj otvorio dušu i svojoj kćerki poručio da kod njih ima bujruma i da je dovoljno samo da kaže da želi da ide iz takve zajednice, da će se on pojaviti pred njenim vratima za pola sata:

VEZANO:

Elmedin živi sa dvije žene: Jedna je iz BiH, a druga je Ukrajinka
Nakon priče o Elmedinu koji ima dvije žene Bosanku i Ukrajinku, cijeli slučaj prijavljen Centru za socijalni rad, MUP-u i FUP-u!

Upravo se čita:  Vikend u Neumu: Broji turisti došli da se kupaju, evo novih cijena

“To je van pameti, šta da vam kažem drugo. Niko nama nije ništa saopštio, mi smo samo to vidjeli na Youtube-u. Ona je nama govorila da je u Hrvatskoj da radi”, govori na početku punac Elmedina Karića.

Ispod u videu poslušajte cijeli razgovor:

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nana Derviša je najstarija Bosanka na hadžu: Hadž moraš doživjeti, te se ljepote ne mogu opričati

Derviša Huseinagić iz Gradačca koja ima 87 godina, najstarija je osoba koje će ove godine obaviti hadž iz Bosne...

Još vijesti za vas