Utorak, 14 svibnja, 2024

40 žrtava lažne zubarke Snežane: Radila estetske i stomatološke zahvate po jeftinim cijenama, a sada je završila iza rešetaka

Preporučeno

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filerom koji je oglašavala za 8000 dinara.

Protiv Snežane Stević (48) koja je uhapšena zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu ljepote “BV Dental Estetic” podnijeta je krivična prijava zbog falsifikovanja diplome i bavljenja nadrilekarstvom, a prema saznanjima, imala je oko 40 oštećenih žrtava.

Kako Blic nezvanično saznaje, za sada nije poznato da li su njene žrtve zadobile povrede tokom tretmana.

– U ovom trenutku ona se tereti da se bez ikakve stručne spreme bavila ozbiljnim zahvatima. U narednom periodu biće ispitano i da li je nekoj od žrtava narušeno zdravlje – kaže izvor Blica.

Upravo se čita:  Kamere sve zabilježile: Ovako su izgledali posljednji trenuci Alme i njene djece

Osumnjičena Snežana je sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije” i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, radila u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV Dental Estetic”.

Ona je usluge svoje ordinacije mjesecima unazad oglašavala na internetu, a nerijetko je davala nevjerovatne popuste kako bi privukla klijente.

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filerom koji je oglašavala za 8000 dinara.

Takođe, ona je nudila i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5500 dinara, iako je vrijednost pomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara.

Upravo se čita:  Mercedesom preko granice pokušao prenijeti bogatstvo, cariniku rekao da nema ništa prijavit

Snežana je osumnjičena da se u periodu od 21. 11. 2021. godine, a do dana podnošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV Dental Estetic” u Beogradu, bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga „antiejdž“ medicine sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije” i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini od 27.02.1999. godine, za koju diplomu je naknadnim proverama utvrđeno da je falsifikovana i da se osumnjičena S.S. (48) registrovala u Agenciji za privredne registre kao S.S. PR, Opšta ordinacija dentalne medicine „BV Dental Estetic“, sa registrovanom djelatnošću „stomatološka praksa“ i bavila se navedenim uslugama bez adekvatnog zvanja i stručne spreme.

Upravo se čita:  "Sumnjala je na jednu djevojku" Almin brat iznio nepoznate detalje koji su prethodili tragediji u Skadru

Snežana Stević se hvalila luksuznim životom, a na društvenim mrežama je bila veoma aktivna, o čemu svjedoče brojne fotografije koje je dijelila sa svojim pratiocima.

Slike na kojima pozira u luksuznim hotelima, apartmanima, ali i sa putovanja imaju i po više stotina lajkova.

Na istom profilu može se vidjeti i da je Snežana ranije imala još jedan salon, a prema saznanjima u pitanju je jedan Salon ljepote na Novom Beogradu.

Osumnjičena je, uživala i u društvu poznatih.

Izdvajamo

Izdvajamo

Ryanair najavljuje snažan rast na Balkanu: Ciljaju na 11 miliona prevezenih putnika ove godine

Irska niskotarofna aviokompanija Ryanair najavila je nastavak snažnog rasta na Balkanu, pri čemu je njen izvršni direktor Michael O’Leary,...

Još vijesti za vas