Srijeda, 8 svibnja, 2024

Cure prve informacije s vještačenja mobitela: Na dan nestanka obrisano je mnogo poruka i poziva!

Preporučeno

Prema informacijama srbijanskih medija, policija s njom provjerava svaku informaciju koja u istrazi nestanka njezine kćeri stigne do policije.

Prema neslužbenim saznanjima istrage, vještačenje mobitela Ivane Ilić pokazalo je da su mnoge poruke i podaci o pozivima izbrisani, javlja Informer.

– Dan uoči nestanka i na dan nestanka Danke Ilić mnoge poruke i pozivi su izbrisani s telefona. Utvrdili su to inspektori za visokotehnološki kriminal. Poruke i pozivi mogu se izbrisati s telefona, ali ostaju u bazi podataka – rekao je izvor.

Upravo se čita:  Policija uhapsila vozača autobusa koji je sagradio dodatni rezervoar za krijumčarenje robe

Kako se doznaje, prije nestanka Danke Ilić majka je tri puta slikala dijete iz različitih kuteva.

Podsjetimo, majka Danke Ilić, Ivana, danas je ponovo, po četvrti put, u policijskoj stanici u Boru gdje se ispituje o okolnostima nestanka njene kćeri.

Prema informacijama srbijanskih medija, policija s njom provjerava svaku informaciju koja u istrazi nestanka njezine kćeri stigne do policije.

Upravo se čita:  Unuk Josipa Broza Tita pisao molbu zemljama Pokreta nesvrstanih da ne glasaju za rezoluciju o Srebrenici

Kako se neslužbeno doznaje, policija je u posljednja četiri dana putem sustava “Nađi me” dobila dosta informacija, a svaka informacija mora se provjeriti kako bi se Danka Ilić pronašla.

Dvije specijalističke ekipe za spašavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije MUP-a, stigle su sinoć u Banjsko polje i rano jutros započele detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje se nalazi Danka je nestala.

Upravo se čita:  Kazne i do 1.000 eura: Grad na Jadranu zabranio šetnju u kupaćim kostimima, stop i za električne trotinete u šetališnim zonama

Kako javljaju reporteri “Blica”, ispred kuće u kojoj je djevojka jutros nestala bila su parkirana dva kamiona, a pored nje su prošla dva policijska automobila beogradskih tablica.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Lamija je 30 godina živjela u Nizozemskoj i sada se sa porodicom vratila u Fojnicu: “Kao mala sam imala san da živim u šumi”

Nakon trideset godina života u Nizozemskoj, Lamija Džigal Bekašević, sa svojom obitelji vratila se u rodni kraj nedaleko od...

Još vijesti za vas