Subota, 18 svibnja, 2024

Sutra u BiH umjereno oblačno s mjestimičnom kišom

Preporučeno

U Bosni i Hecegovini sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti očekuje se u Hercegovini.

Tokom dana, uz povećanje oblačnosti, mjestimično sa kišom i pljuskovima. Vjetar će biti slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura kretat će se od 7 do 14, na jugu do 17, a najviša dnevna od 18 do 26 stepeni.

Upravo se čita:  Potvrđena optužnica protiv trojice službenika MUP-a KS zbog zloupotrebe položaja i primanja dara: Ovo su njihova imena

U Sarajevu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a tokom dana očekuje se i kiša. Jutarnja temperatura oko 9, a najviša dnevna oko 21 stepen.

Danas je u BiH bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 8 stepeni, Kupres 19, Ivan-sedlo, Sokolac i Trebinje 20, Sarajevo i Livno 23, Drvar i Srebrenica 24, Bugojno, Gradačac, Mostar i Stolac 25, Bihać, Neum, Prijedor, Sanski Most, Tuzla, Zenica i Zvornik 26, Banja Luka, Bijeljina, Doboj i Goražde 27 stepeni.

Upravo se čita:  "Bila je to moja dužnost kao čovjeka i pripadnika OS BiH": Mladen je na putu na posao ugledao porodicu ispred zapaljenog auta, ono što je uradio čin je velike hrabrosti
Ilustracija
Ilustracija

(Bh-index)

Izdvajamo

Izdvajamo

Procjene UIO BiH: Narednih godina značajan rast prihoda od poreza

Narednih godina se očekuje rast indirektnih poreza, i to najviše zahvaljujući porezu na dodatu vrijednost (PDV), naveli su iz...

Još vijesti za vas