Utorak, 30 travnja, 2024

Provocirali snajperistu lutkom i vrištali od smijeha na pucnjavu

Preporučeno

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Bez obzira što se smrt nalazila doslovno iza ugla, nekolicina vojnika se zabavljala kao rijetko kada u životu provocirajući snajperistu lutkom obješenom na neku lopatu.

Nekolicina vojnika sjajno se zabavljala provocirajući snajperistu lutkom obješenom na lopatu. Svjedoči tome neobična snimka objavljena prije desetak dana na YouTubeu, a uz koju nažalost nije rečeno ko su junaci i gdje je snimljena.

Upravo se čita:  Državljani BiH u Njemačkoj ukrali bicikle vrijedne 120.000 eura: Uhvaćeni su, policija objavila kako su "radili"

Najbolja je pretpostavka da je prizor zabilježen u Siriji, te da su ‘veseljaci’ Uzbekistanci koji su se uključili u tamošnje sukobe.

Tako su barem zaključili korisnici društvene mreže Reddit, koji su prepoznali jezik, pa čak i preveli nekoliko rečenica.

Tako doznajemo da su se ‘provokatori’ najprije plašili da će snajperist shvatiti da gađa lopatu, a potom se dobro s njime sprdali jer metu niti jedanput nije uspio pogoditi.

Upravo se čita:  Žena iz BiH uhvaćena na pasoškoj kontroli u Njemačkoj: Za Bosankom bio raspisan nalog za hapšenje

(24sata.hr)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Enis Bešlagić otvorio dušu o odnosu sa djecom: ‘Da sam bio kući, sada ne bi bila ovakva’

Enis Bešlagić mnogima je omiljeni glumac, a iako je aktivan na društvenim mrežama, ne govori često o privatnom životu....

Još vijesti za vas