Subota, 4 svibnja, 2024

Snimak stravičnog sudara: Žena vozila autoputem u suprotnom smjeru, posljedice su stravične (Video)

Preporučeno

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Jedna je žena snimila vozačicu koja je vozila pogrešnom stranom na autocesti, a pri tom je snimila i sam sudar. U ovoj je prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Diamond Bar u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, poginulo šest osoba, piše LA Times.

Vozačica koja je skrivila nesreću Olivia Carolee Culbreath (21) navodno je bila pijana te se trenutačno od zadobivanih ozljeda oporavlja u bolnici, objavio Dnevnik.hr.

Upravo se čita:  Žena iz BiH uhvaćena na pasoškoj kontroli u Njemačkoj: Za Bosankom bio raspisan nalog za hapšenje

Policajac Rodrigo Jimenez je izjavio lokalnoj televiziji da je troje ljudi izbačeno iz automobila silinom udara kada je Chevrolet Camaro koji je Culbreath vozila udario u auto tipa Ford Explorer u ranim jutarnjim satima noći između nedelje i ponedeljka.

Četvorica studeata, članova bratstva USF ostala su na mestu mrtva, a još dvoje je preminulo u bolnici, izjavio je Jimenez.

Upravo se čita:  Drama na letu za Frankfurt: 70 putnika povraćalo, intervenisale hitne službe

On je rekao da je Culbreath u kritičnom stanju sa teškim prelomima i povredema unutrašnjih organa i dodao da je vozila pod dejstvom alkohola, piše Blic.

(Doznajemo.com)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Čović: Evropski sud pravde odbacio Sky! Mora da se poštuje domaći zakon i obavijesti nadležna država

Evropski sud pravde (ESP) odbacio je korišćenje kao dokaza u krivičnim sudskim postupcima "nezakonito dobijenih razgovora sa šifrovanih mreža...

Još vijesti za vas