Subota, 18 svibnja, 2024

Progovorio vlasnik stana u kojem je Enisa Eminović nožem probola srce svog partnera: “Aldo, zbode me nožem”

Preporučeno

Privođenje osumnjičene
Privođenje osumnjičene

Progovorio je vlasnik stana u kojem se dogodio strašni zločin!

Enisa Eminović (20) osumnjičena je da je u utorak nožem usmrtila nevjenčanog supruga Smaju Hadžimusića (25). Stan u kojem se ubistvo dogodilo, pripada Aldijanu Daidžiću, koji je, kao i osumnjičena i ubijeni, odranije poznat policiji.

– Smaju prije kobnog dana nisam vidio dvije godine, jer je i on bio u zatvoru. Tog dana je u jutarnjim satima došao kod mene da mi ispriča šta se sve dešavalo u njegovom životu. Potom je došla i Enisa. Počeli su pričati o njihovom odnosu, jer su se htjeli razići i o tome kod koga će dijete biti. Smajo joj je kazao da, bez obzira na to hoće li njih dvoje biti zajedno, zbog djeteta trebaju ostati u korektnim odnosima i ispunjavati roditeljske dužnosti – kazao je jučer Daidžić u izjavi za “Dnevni avaz”.

Upravo se čita:  Nova tragedija u BiH: Poznat identitet motocikliste koji je stradao danas na magistralnom putu M-4,2

On je kazao da su i Smajo i Enisa pričali da ne žele biti više zajedno. Smajo je, prema riječima Daidžića, čuo neke ružne priče o Enisi i šta je radila dok je on bio u zatvoru.

Daidzic

Daidžić: Nož pronađen u sudoperu

– Moja supruga i ja smo otišli u kuhinju kako bi njih dvoje u miru razgovarali, a oni su ostali u dnevnom boravku. Ne znam o čemu su pričali niti jesu li pušili džointe. Smajo je u jednom momentu viknuo: “Aldo, zbode me nožem.” Ušao sam u dnevni boravak. Smajo je sjedio na uglu i bio je naslonjen, a Enisa je bila iznad njega. Moja supruga je prišla, zavrnula mu majicu i vidjeli smo krv. Nož nisam vidio. Tada je Enisa kazala: “Joj, Smajo, šta uradih” – tvrdi ovaj očevidac događaja.

Upravo se čita:  Poznati detalji stravičnog zločina u BiH: Ubica pozvao kćerku i rekao da će joj ubiti majku

Prema njegovim riječima, iako su nazvali Hitnu pomoć, zbog straha da će kasno stići, uzeo je Smaju u naručje, stavio ga u auto i povezao u bolnicu.

– Sa mnom je u autu bila i Enisa. No, nažalost, ljekari mu nisu uspjeli pomoći, a policija je uhapsila Enisu u bolnici. Nož je policija pronašla u sudoperu – kazao je Daidžić, dodavši da je od drugih čuo da je Enisa i ranije Smaji prijetila da će ga ubiti.

Upravo se čita:  Anel Bećirović nije se izjasnio o krivici za ubistvo Emire Maslan: Sud konstatirao “nije kriv”

Njihovo dijete, kako se doznaje, trenutno se nalazi kod roditelja osumnjičene.

Aldijan Daidžić jučer je negirao tvrdnje komšija da je njegov stan leglo droge.

– Ranije jesam imao problema s drogom i zakonom, ali nikada nisam nikome osim sebi naštetio. Sada zbog moje dvoje maloljetne djece ne želim više tako živjeti i s drogom nemam više nikakve veze – kazao je Daidžić.

Izdvajamo

Izdvajamo

Sprema se novo poskupljenje i udar na džepove građana: Mnogima se neće svidjeti

Pred građanima BiH sasvim izvjesno je novo poskupljenje, koje se neće svidjeti mnogima, vjerovatno većini ljudi u državi. Naime, jedan...

Još vijesti za vas