Nedjelja, 1 listopada, 2023

Bivši igrač Hajduka rastao se od supruge jer navodno nije prešla na religiju koju on prakticira

Preporučeno

Prešao je na pentekostalizam i tu je vjeru htio nametnuti i svojoj ženi, ali ona je to navodno odbila.

Rumun Steliano Filip (29) došao je 2018. u Hajduk i trebao biti veliko pojačanje za splitske ‘bile‘, a otišao je nakon samo 11 odigranih utakmica.

Ipak, u javnosti se pričalo o njegovu bračnom životu više nego o njegovoj igri. Prije dvije godine razveo se od supruge Biance Marine.

Upravo se čita:  Tuga u porodici Džeko: Preminuo Amrin otac Salih Silajdžić

Nije to ništa neobično s obzirom na broj razvoda svake godine, ali u ovom slučaju bitan je razlog rastave braka. Bianca navodno nije htjela promijeniti vjeru i to je toliko smetalo nogometašu da je svako krenuo svojim putem.

Prešao je na pentekostalizam i tu je vjeru htio nametnuti i svojoj ženi, ali ona je to odbila.

Upravo se čita:  Halilhodžić odgovorio Zeljkoviću: Velike laži i obmane

‘Nismo se pronašli, prije svega u vjeri. To je bila prva prepreka između nas. Probala sam, ali nisam mogla. Dobro mi je tako kako je sad, pravoslavka sam. I ja sam pokušavala ići u tom smjeru, ali se nisam snašla‘, rekla je prošle godine Bianca, piše Story.

Steliano je u martu ponovno rekao sudbonosno ‘da‘ i to Fiviani Brinze, a ovih dana organizirana je svadba na kojoj su bili rumunjski reprezentativci i nogometaši, piše Slobodna Dalmacija.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Nedim Sladić obradovao građane Bosne i Hercegovine novom prognozom

Poznati bosanskohercegovački meteorolog Nedim Sladić vrijedno radi da svojim pratiocima donose pravovremene vijesti o vremenskim prilikama u Bosni i...

Možda vas zanima i ovo