Ponedjeljak, 2 listopada, 2023

Darija Kisić Tepavčević: Srbija i RS pokazale koliko su složne, opredeljene za mir i napredak

Autor:RTRS

Preporučeno

Kisić Tepavčević je navela da je saradnja njenog i resornih ministarstava Republike Srpske na krilima uspješne saradnje dvije vlade.

Srbija i Republika Srpska su zajedničkim aktivnostima i planovima dvije vlade pokazale koliko su složne, opredjeljene za mir i koliko se bore za napredak srpskog naroda, rekla je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Darija Kisić Tepavčević.

Upravo se čita:  Nešić odgovorio Helezu koji je izjavio da “poteže bijelo”

Ona je navela da su odnosi Srbije i Republike Srpske na najvišem nivou i da ne može ni biti drugačije.

“Mi smo narod koji ima zajedničko porijeklo, historiju, tradiciju i isti jezik, a najbolje riječi kojima bi se mogao opisati naš odnos je jedinstvo, sloga, bratstvo, ponos”, rekla je Kisić Tepavčević za RTRS.

Ona je istakla da su sve aktivnosti dvije vlade bile usmjerene na poboljšanje prosperiteta Srbije i Srpske i na napredak i poboljšanje kvaliteta života građanja dvije zemlje.

Upravo se čita:  I Ramo Isak poslao poruku Dodiku: Iskoristi dane na slobodi, uživaj u bh. ljepotama

Kisić Tepavčević je navela da je saradnja njenog i resornih ministarstava Republike Srpske na krilima uspješne saradnje dvije vlade.

“Imamo zajedničku viziju i ciljeve”, rekla je ona.

Govoreći o saradnji sa Ministarstvom zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, ona kaže da se radi na potpisivanju memoranduma o unapređenju saradnje u oblasti socijalne zaštite.

“To se odnosi na našu podršku upostavljanju zavoda za socijalnu zaštitu u Republici Srpskoj”, rekla je Kisić Tepavčević.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Miholjsko ljeto: Evo do kad će biti stabilno i natprosječno toplo

Do 13. oktobra u Bosni i Hercegovini očekuje se stabilno vrijeme, saopćio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH. Prostrano polje...

Možda vas zanima i ovo