Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

Dječak (12) ukrao i potrošio 5.000 eura na prostitutke

Preporučeno

Dvanaestogodišnji dječak Artjom Z. iz Georgijevska u Rusiji pobjegao je od kuće i cio vikend proveo sa prostitutkama i prijateljima, a do novca je dolazio tako što je pljačkao radnje i prolaznike.

imagesNaime, dječak ukradeni novac nije koristio kako bi sebi kupovao igračke poput svojih vršnjaka, već je sve ukradene pare potrošio na prostitutke.

– Sjeo sam u autobus i otišao u Piatigorsk, želio sam samo da se malo zabavim sa djevojkama. Za to mi je bio potreban novac, pa sam ušao u market i dok je prodavac razgovarao sa klijentom, uzeo sam pare i pobjegao. Nisu me uhvatili, rekao je Artrjom.

Misleći da mu 1.000 eura, koliko je imao, nije dovoljno, Artjom je počeo da džepari prolaznike.

– Kada sam nabavio novac, vratio sam se u Georgijevsk taksijem. Tamo sam pozvao prijatelje i rekao im da imam novac i da možem da se zabavimo. Zvali smo prostitutke i otišli svi zajedno u saunu, pohvalio se maloljetnik.

Nakon toga vesela družina nastavila je svoju zabavu u hotelu, gdje su proveli dva dana. Prema njegovim riječima, na zabavni program za sebe i svoje prijatelje potrošio je oko 5.000 eura.

Zabavi je došao kraj kada je njegov brat obavijestio policiju. Maloljetni dječak je smješten u dom za maloljetnike.

(Depo)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ne pamtimo ovako tešku situaciju”: U RS-u otpušteno 300 radnika iz industrije, zatvaraju se i firme

Industrija tekstila, kože i obuće u Republici Srpskoj u velikom je problemu. Smanjena je potražnja, ali i proizvodnja. Sve...

Još vijesti za vas