Petak, 9 lipnja, 2023

Dječak (12) ukrao i potrošio 5.000 eura na prostitutke

Nemojte propustiti

Dvanaestogodišnji dječak Artjom Z. iz Georgijevska u Rusiji pobjegao je od kuće i cio vikend proveo sa prostitutkama i prijateljima, a do novca je dolazio tako što je pljačkao radnje i prolaznike.

imagesNaime, dječak ukradeni novac nije koristio kako bi sebi kupovao igračke poput svojih vršnjaka, već je sve ukradene pare potrošio na prostitutke.

– Sjeo sam u autobus i otišao u Piatigorsk, želio sam samo da se malo zabavim sa djevojkama. Za to mi je bio potreban novac, pa sam ušao u market i dok je prodavac razgovarao sa klijentom, uzeo sam pare i pobjegao. Nisu me uhvatili, rekao je Artrjom.

Misleći da mu 1.000 eura, koliko je imao, nije dovoljno, Artjom je počeo da džepari prolaznike.

– Kada sam nabavio novac, vratio sam se u Georgijevsk taksijem. Tamo sam pozvao prijatelje i rekao im da imam novac i da možem da se zabavimo. Zvali smo prostitutke i otišli svi zajedno u saunu, pohvalio se maloljetnik.

Nakon toga vesela družina nastavila je svoju zabavu u hotelu, gdje su proveli dva dana. Prema njegovim riječima, na zabavni program za sebe i svoje prijatelje potrošio je oko 5.000 eura.

Zabavi je došao kraj kada je njegov brat obavijestio policiju. Maloljetni dječak je smješten u dom za maloljetnike.

(Depo)

Pročitajte još

Izdvajamo

Stiglo pojašnjenje smanjenja ograničenja brzine na glavnoj cesti u Sarajevu: Gdje će se voziti 30 km/h, a gdje 50 km/h

Veliku buru u javnosti izazvala je najava Vlade KS da će smanjiti ograničenje brzine u Sarajevu. Ministar saobraćaja Adnan Šteta...

Možda vas zanima i ovo