Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Majci se slomilo srce: ‘Pozvali smo 27-ero djece na kćerin rođendan i niko nije došao’

Preporučeno

"Pozvali smo 27-ero djece na Averyn treći rođendan. Nijedan njezin prijatelj nije se pojavio.”

Majka Breanna Strong je, kaže, prošle godine dala sve od sebe da organizira najbolju proslavu trećeg rođendana za svoju kći Avery. Unajmila je mekani prostor za igru, naručila je pizze i nabavila divnu Frozen tortu, ali ostala je shrvana kada se nitko od 27 djece koje je pozvala na rođendan nije pojavio.

Na TikToku je podijelila video, u kojem je pokazala svoju kćerku kako jede komad pizze dok sama sjedi za stolom te napisala u opis: “Pozvali smo 27-ero djece na Averyn treći rođendan. Nijedan njezin prijatelj nije se pojavio.”

Upravo se čita:  Profesoru student na ispitu dao indeks sa dvije novčanice: "Kolega, neće vam ovo biti dovoljno da položite"

Nakon što je kutiju od pizze bacila u kantu, dodala je: „Uzaludno potrošeni novac i vrijeme. Ovo je slomilo moje srce. Doslovno ću otići kući i grliti svoju djevojčicu.” Ljudi su brzo izrazili empatiju u komentarima a, a jedna je korisnica napisala: “Ovo je pravilo u mojoj kući. “Ako smo pozvani, IDEMO! Jedini smo se pojavili. Tako je tužno što se ovo događa, tako mi je žao.”

Upravo se čita:  Profesoru student na ispitu dao indeks sa dvije novčanice: "Kolega, neće vam ovo biti dovoljno da položite"

“Ovo mi se dogodilo na moj 16. rođendan”, otkrila je druga korisnica. Nikad više nisam pokušala dok nisam imala 26 godina i opet se dogodilo. Imam 39 godina, sada si uvijek samo priuštim dan u toplicama.” Breanna je dodala da je mislila kako će biti dovoljno djece na rođendanu, ali se situacija promijenila u zadnjem trenu, kako prenosi The Sun. “Bio je planirani događaj na Facebooku. Sedam porodica reklo je da dolaze, a tri su to jutro promijenile svoj poziv, a ostale se nisu pojavile”, otkrila je u jednom od komentara.

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon – Kina

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Majka šokirala na sudu, prikazali slike izgladnjelog sina (12)

Na trodnevnom suđenju, koje je danas počelo pred regionalnim sudom u Kremsu, u Austriji, majka koja je zlostavljala 12-godišnjeg...

Još vijesti za vas