Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Ovaj rođendan će zauvijek pamtiti: Tuzlak uz pomoć prijatelja zaprosio djevojku! (Video)

Preporučeno

Sedam mjeseci emotivne veze bilo je sasvim dovoljno, Nihadu Ahmetoviću da zaprosi svoju djevojku.

Foto: Tuzlanski.ba
Foto: Tuzlanski.ba

Sedam mjeseci emotivne veze bilo je sasvim dovoljno,  Nihadu Ahmetoviću da zaprosi svoju djevojku.

U petak je Nihadova djevojka Mađa proslavila svoj 25-ti rođendan, a pored rođendanskog poklona Nihad se potrudio uz pomoć prijatelja da joj pokloni i još jedan poklon, onaj vječni. Izbor lokacije iznenađenja, bio je novoizgrađeni nadvožnjak ali kako smo saznali prvobitno zamišljena ideja ipak se nije uspjela realizovati.

– U pripremi je bilo nešto mnogo spektakularnije od ovoga, pripremali smo lokaciju, slagali ideje, priprema za taj čin prosidbe trajala je više od 10-tak dana, ali baš na dan prosidbe sve nam je krenulo po zlu i naopako. Međutim, nisam htio ništa odgađati, brzo smo našli drugo rješenje, skupili se i što se kaže uz parolu “snađi se” uspjeli organizovati čin prosidbe na malo neobičniji način. Kaže naš sugrađanin Nihad z Tuzlanski.ba.

Ovo je još jedan dokaz, da prava i istinska ljubav na kraju savlada sve prepreke, a pored svih problema najvažnije od svega jeste, da je Nihadova djevojka Mađa s ponosom izgovorila čuveno: DA!

(Tuzlanski.ba)

Preporučeni sadržaj

Izdvajamo

Izdvajamo

Rezolucija o Srebrenici usvojena u Generalnoj skupštini UN-a

Na današnjoj sjednici Generalne skupštine UN-a usvojena je rezolucija o genocidu u Srebrenici. 84 države su glasale za, 19 protiv a 68...

Još vijesti za vas