Utorak, 23 travnja, 2024

Strava u Francuskoj: Otac se vratio s posla i zatekao svoje troje djece prerezanih vratova! Traga se za majkom…

Preporučeno

Mrtva tijela troje djece, prerezanih vratova pronađena su u njihovom domu u gradu Dampmart, 30 kilometara istočno od Pariza. Pronašao ih je njihov otac, a za majkom policija još uvijek traga, prenosi Jutarnji list

FORENZ1_555944S1Dvojica dječaka bila su stara 11 i 17 godina, a njihova sestra imala je 9 godina. Otac, koji je inače liječnik, došao je kući s posla i ugledao zastrašujuć prizor.

Njegova djeca ležala su u lokvi krvi. Kada je shvatio što se dogodilo u šoku je počeo vrištati i moliti za pomoć te je alarmirao susjede koji su pozvali policiju i hitnu pomoć. Kada je stigla hitna pomoć najstariji brat još je bio živ, ali je na putu do bolnice podlegao ozljedama.

– Djeca su imala prerezane vratne žile, ali još čekamo detaljnije forenzičko izvješće, kazali su iz policije. Prema neslužbenim informacijama, djevojčica i njen 11- godišnji brat na tijelu su imali i nekoliko ubodnih rana.

Otac je u potpunom šoku te je prevezen u bolnicu, a za majkom policija intenzivno traga.

Istražitelji su rekli kako je par, prema informacijama kojima zasad raspolažu, imao određenih bračnih problema, prenosi pomenuti list

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Ako imate ove novčanice od 10, 20, 50 i 100 KM? Od naredne godine ih više nećete moći koristiti

Centralna banka Bosne i Hercegovine povlači iz opticaja novčanice konvertibilne marke apoena 10 KM, 20 KM, 50 KM i...

Još vijesti za vas