Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Klas sutra povodom 8. marta poklanja ženama 3.000 “Sarko tortica”

Preporučeno

sarko torticaPovodom Međunarodnog praznika žena, 8. marta, bosanskohercegovačka prehrambena industrija Klas d.d. Sarajevo će sutra od 12 sati, pokloniti ženama u Sarajevu 3.000 „Sarko tortica“.

Promoteri Klasa počastiti će dame Sarko torticama u Ferhadiji, ispred BBI Centra i Ispred SCC-a.

Na ovaj način Klas želi pružiti mali znak pažnje ženama povodom 8. Marta i samo za ovu priliku, organizirana je proizvodnja pojedinačnih promotivnih pakovanja „Sarko tortica“, novog Klasovog proizvoda koji je pušten u prodaju početkom ove godine.

Upravo se čita:  Stiže nam “gost” iz Afrike: BHmeteo objavio prognozu za prva tri dana maja

Riječ je o prvim domaćim torticama koje su sa svojih pet okusa kakao, vanilija, narandža, višnja i marelica, vrlo brzo pronašle put do izbirljivih sladokusaca.

Kompletan proizvod je djelo Klasovih stručnjaka i, nakon rolata, tortice predstavljaju novu vrijednost Klasovom brandu „Sarko“.

U 2014. godini sa ukupnom proizvodnjom više od 344 tone, zabilježeno je povećanje realizacije Klasovih industrijskih kolača predvođenih brendom “Sarko”, i to za 150 posto u odnosu na 2013. godinu, saopćeno je iz Klasa d.d. Sarajevo – Članice AS Group.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Bećirović se oglasio iz Egipta, slijede razgovori sa državnim vrhom

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Denis Bećirović, otputovao je u službenu posjetu Egiptu. Bećirovića je na aerodromu u Kairu dočekao...

Još vijesti za vas