Petak, 17 svibnja, 2024

Nakon incidenta u “Parovima” intervenisala policija i Hitna pomoć: Hasan Dudić izbačen iz rialitija i biće krivično gonjen

Preporučeno

hasan-dudic-parovi-jelena-golubovic-1428772464-638599

Nakon incidenta između Hasana Dudića i Jelene Golubović reagovala je produkcija Happy televizije. Oni su pozvali Hitnu pomoć i policiju kako bi osudili nasilje nad ženama koje se dogodilo u rijalitiju.

Kada je u pitanju slučaj sa Hasanom Dudićem, spremni su da sarađuju sa državnim službama i krivično gone Dudića.

“Hasan Dudic je izbačen iz rijalitija, oduzet mu je sav honorar”, rekli su na Happy televiziji i dodali:

“Produkcija mu je stalno izlazila u susret i na svaki njegov poziv angažovali smo stručnjake, koji su mu pružali zdravstvenu pomoć, kao i ostalim učesnicima. Desetak puta izlazio je iz vile i odvođen ljekaru na sopstveni zahtjev, a poslije nekoliko dana liječenja u bolnici, pjevač se sinoć vratio da nastavi sa učesćem u šou programu.”

Hasan je sinoć ponovo ušao u vilu nakon nekoliko dana provedenih u spoljnom svijetu i počeo da se ponaša nedolično zbog čega ga je produkcija nekoliko puta upozoravala i kažnjavala.

U sukobu sa Jelenom Golubović koji se dogodio danas, pokazao je neviđenu agresiju i da obezbjeđenje nije ušlo, moglo je doći do ozbiljnih povreda.

Izdvajamo

Izdvajamo

Mali maturanti zapalili krov škole

Mali maturanti podgoričke Osnovne škole "Vlado Milić" zapalili su krov te obrazovne ustanove tokom bakljade kojom su obilježavali kraj...

Još vijesti za vas