Petak, 17 svibnja, 2024

Pavlović se dobro osjeća, ali i dalje ostaje u bolnici

Preporučeno

Zdravstveno stanje vlasnika Pavlović banke Slobodana Pavlovića se poboljšava, ali će i dalje biti zadržan u bolnici, izjavio je jutros diirektor bijeljinske bolnice “Sveti vračevi” Siniša Maksimović.

“Pavlović je jutros pregledan i dobro se osjeća. Taj nalaz je u poboljšanju, ali će i dalje biti zadržan u bolnici”, rekao je Maksimović.

Podsjećamo, Pavlović je 17. februara iz pritvorske jedinice u Bijeljini prebačen u bolnicu zbog pogoršanog zdravstvenog stanja. Sud BiH ukinuo je 19. februara rješenje o pritvoru vlasniku Pavlović banke Slobodanu Pavloviću i radnicima ove banke LJiljani Garić, Petru Laziću i Blagu Blagojeviću.

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH 11. februara su, prema nalogu Tužilaštva BiH, uhapsili Slobodana Pavlovića, te još tri službenika Pavlović banke zbog sumnje da su počinili krivično djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja i pranje novca, a u vezi sa poslovanjem Pavlović banke.

Izdvajamo

Izdvajamo

Mali maturanti zapalili krov škole

Mali maturanti podgoričke Osnovne škole "Vlado Milić" zapalili su krov te obrazovne ustanove tokom bakljade kojom su obilježavali kraj...

Još vijesti za vas