Petak, 3 svibnja, 2024

Šok za vozače: Papreno, otići će cijela plaća za to

Preporučeno

Dio Zagreba od danas je dostupan za parkiranje samo po cijeni od 120 kuna (32 KM). U Zagrebparkingu kažu kako se zaustavljanje od petnaestak minuta neće naplaćivati. Tako, kažu, izlaze u susret onima koji moraju nešto istovariti na cesti uz Bundek.

Toliko košta dnevna karta na Bundeku, koji je od danas crvena zona, i koja važi 24 sata od trenutka izdavanja, javljaju mediji u Hrvatskoj.

Upravo se čita:  U Beogradu se obratila optuženom ratnom zločincu: Odveo si mi oca pred očima

U Zagrebparkingu kažu kako se zaustavljanje od petnaestak minuta neće naplaćivati. Tako, kažu, izlaze u susret onima koji moraju nešto istovariti na cesti uz Bundek.

Također, predlažu vozačima da svoj automobil ostave na parkingu iza zgrade Ine. Tamo se isto plaća samo dnevna karta, ali ona iznosi svega pet kuna radnim danima, dok se vikendom ne naplaćuje, javlja Nova TV.

Upravo se čita:  “Kafa će poskupjeti tri do četiri puta”

Inače, ovakav tip naplate koristi se još samo na području Gornjeg grada. Tamo se isto može kupiti samo dnevna karta, ali ona košta 110 kuna, deset kuna manje nego karta na Bundeku.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Nije uplatio novčanu kaznu ni nakon opomene: Sud Fikretu plijeni 200.000 maraka!

Fikret Hodžić, koji je pravosnažno osuđen u aferi “Respiratori” na pet godina zatvora i koji se nalazi na izdržavanju...

Još vijesti za vas