Utorak, 30 travnja, 2024

Stric poginuo, bratić u bolnici nakon slijetanja audija s ceste i udara u most

Preporučeno

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na području Bosanskog Broda, poginuo je 65-godišnji Branko Gavrić, dok je njegov 31-godišnji bratić Slađan Gavrić povrijeđen.

Do nesreće je došlo oko 19.30 sati na lokalnom putu u mjestu Gornji Klakar, kada je automobil audi sletio s ceste, udarilo u betonski propust mosta, usljed čega je došlo prevrtanja vozila koje se zaustavilo na bočnoj strani.

Upravo se čita:  Na granici nije prijavio 45.000 eura: Kažnjen je s 12.000 eura!

Tom prilikom poginuo je Branko Gavrić sa područja općine Derventa, dok je Slađan Gavrić iz Bosanskog Broda povrijeđen i ukazana mu je ljekarska pomoć u Domu zdravlja Bosanski Brod. Povrijeđeni je zbog težine povreda prevezen u dobojsku bolnicu, gdje je zadržan na daljem liječenju.

– Tijelo preminulog prevezeno je u prosekturu dobojske bolnice gdje će na osnovu naredbe dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Doboj, biti obavljena obdukcija radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti – kazali su iz PU Doboj.

Upravo se čita:  Tri mladića iz BiH otišla u Hrvatsku da služe dobrovoljni vojni rok

Uviđaj na mjestu događaja obavili su policajci Policijske stanice Bosanski Brod, te se utvrđuje ko je bio za upravljačem audija.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Pročitajte u cjelosti pismo Željke Cvijanović upućeno predsjedavajućoj Vijeća sigurnosti UN-a

Ekselencijo, prepoznavši ulogu vaše uvažene zemlje kao Predsjedavajuće Vijećem sigurnosti u aprilu 2024., obraćam Vam se kao srpski član...

Još vijesti za vas