Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Nevjerovatna krađa u tržnom centru: Razbojnici ukrali kolica za bebe vrijedna 1.400 KM

Preporučeno

“Lopovi su izgleda bili dobro uvježbana i radili su koordinirano kako radnici prodavnice opreme za djecu ne bi posumnjali u krađu kolica vrijednih 1.400 KM”

Nevjerovatna krađa dogodila se prethodnih dana u banjalučkom Tržnom centru Emporium, kada je par razbojnika ukrao skupocjena kolica za bebe.

Sigurnosne kamere u ovom tržnom centru snimile su trenutak neobične krađe, kada su nepoznati muškarac i žena iskoristili trenutak nepažnje radnika, prenosi ATV.

Upravo se čita:  Stravičan slučaj u Zenici: Policiji prijavljeno silovanje 16-godišnjakinje u parku pored škole

“Lopovi su izgleda bili dobro uvježbana i radili su koordinirano kako radnici prodavnice opreme za djecu ne bi posumnjali u krađu kolica vrijednih 1.400 KM”, navode banjalučki mediji.

Nakon što su kolica izgurali iz prodavnice razdvojili su se i izašli iz tržnog centra gde su ih kamere također snimile. Krađa koja se dogodila 24. januara i prijavljena je policiji, međutim lopovi još nisu pronađeni.

Upravo se čita:  Nesreća kod Srebrenika: Uništeno vozilo EUFOR-a

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Bećirović se oglasio iz Egipta, slijede razgovori sa državnim vrhom

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Denis Bećirović, otputovao je u službenu posjetu Egiptu. Bećirovića je na aerodromu u Kairu dočekao...

Još vijesti za vas