Nedjelja, 28 travnja, 2024

Porodica u šoku: Medvjed razbio prozor i izašao iz automobila

Preporučeno

Jedna porodica je doživjela šok kad je medvjed razbio prozor njihovog automobila i izašao kroz njega. Nicole je sa djecom bila u kući svojih roditelja u Sjevernoj Karolini kad je njen prijatelj primijetio da su vrata Honde Odyssey otvorena.

Nicole je otišla do automobila i zaključala vrata te se vratila u kuću kako bi na spavanje stavila dvogodišnju kćerku.

Nakon 30 minuta, kad je krenula po neke stvari u automobil, primijetila je da je unutrašnjost zamagljena, a na prozoru je vidjela otisak šape.

Odmah je shvatila o čemu se radi – da je u automobilu zaključan medvjed.

Zarobljena životinja je postala nervozna u automobilu pa je aktivirala alarm, čulo se trubljenje, a vozilo se pomicalo naprijed-nazad.

Nicole je u panici pozvala supruga Alexa i nazvala Službu za životinje. U pomoć je priskočio i komšija Buster Brown.

Pokušali su otvoriti vrata, ali bez uspjeha.

– Pokušali smo otvoriti vrata pomoću daljinskog upravljača, no šteta koju je medvjed napravio je oštetila sistem koji to omogućuje – rekla je Nicole.

Alex je zatim uzeo ključ kojim je otvorio vrata i prozor. Medvjed je pružio šapu kroz njega, razbio ga i izašao van. Iza njega je ostala uništena unutrašnjost automobila.

Iduća medina stanica bila je komšijina kuća. Kroz vrata je ušao u kuhinju i ukrao muffine. Pregazio je svježe ispečeni kruh od bundeve i srušio lonac s varivom koji je bio na šporetu.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ništa mi nije teško” Dječak iz Bosanskog Petrovca je glava domaćinstva nakon smrti oca, od četvrte godine vozi traktor

Trinaestogodišnji Miloš Jeličić iz Bosanskog Petrovca kompletan posao jednog seoskog domaćinstva preuzeo je na sebe nakon što mu je...

Još vijesti za vas