Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Vranješ ponovo šokirao javnost: Objavio fotografiju s pjevačicom, pa priznao da je lažirana

Preporučeno

Ognjen Vranješ je još jednom šokirao javnost i po svom dobro poznatom principu “piši, pa briši” pokazao jeftinost i neprofesionalizam.

Naime, sinoć je u mngim bh. medijima osvanula ispovijest koju je bh. reprezentativac objavio na Instagram Storyju, ali koju je vrlo brzo je i obrisao.

Njegova objava odnosila se na događaj koji puni novinske stupce u posljednje vrijeme u cijelom regionu, a tiču se Jelene Karleuše i navodne tajne veze.

Upravo se čita:  Amra jasno otkrila da li će Edin Džeko nastaviti nastupati za reprezentaciju BiH

– Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama prije dvije godine kada je sve počelo. Tamo smo i brojeve razmijenili, ušli u sve ovo. Za te dvije godine doživjeli smo i preživjeli sve i svašta – pisalo je, između ostalog, u objavi bh. fudbalera.

Vranješ u dresu Anderlechta (Foto: Demorgen.be)

Ipak, nedugo nakon toga, Vrnaješ je obrisao navedene postove sa Instagram Storyja i jasno pokazao da mu je estrada u ovom trenutku mnogo bitnija od fudbala, koji mu očigledno više nije prioritet.

Upravo se čita:  Selektor Barbarez objavio spisak za Englesku i Italiju

Tako je ponovo na Instagramu između ostalog objavio i sljedeći sadržaj:

– I novinari kako vam se sviđa kad se ja malo sa fotošopom zaigram?

Osim što se u posljednje vrijeme “svađao” sa reprezentativnim kolegama i šokirao javnost postovima po društvenim mrežama, objavama vezanim za njegove tetovaže, Vranješ je još jednom pokazao svu jeftinost i njegovu očigledno patološku potrebu da manipulira medijima, nego da se bavi fudbalom i dostojno predstavlja “Zmajeve”.

Upravo se čita:  Selektor Barbarez objavio spisak za Englesku i Italiju

Povodom najnovijih ispada Ognjena Vranješa iz PR tima popularne pjevačice su poručili da ne žele komentarisati nikakve navode ovog fudbalera.

Izdvajamo

Izdvajamo

Prijavljen policiji: Muškarcu dali 159 ovaca na čuvanje, on ih sad ne želi vratiti

Jučer je policiji u Žepču stigla nesvakidašnja prijava krivičnog djela utaje. Naime, muškarca H.Z. iz Željeznog Polja je prijavila Z.E....

Još vijesti za vas