Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Lepa Brena progovorila o odrastanju sinova: Mi smo kupili veliku kuću da bismo svi živjeli zajedno, a Stefan odjednom želi svoj lični život

Preporučeno

–  Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema djece u njoj

Lepa Brena progovorila o odrastanju svojih sinova, i želji da svako od njih osnuje svoj život i ode iz velike porodične kuće, koju su ona i suprug Boba sa ljubavlju kupili za svoju djecu.

– Volim putovati, družiti se sa svojom publikom, a više nisam toliko vezana za ovaj prostor, ali volim prirodu, i da je negdje pored vode – kazala je Brena.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

Stefan je izjavio u medijima da jedva čeka da se osamostali.

– Mi smo i kupili jednu veliku kuću da bismo bili sa djecom, ali sada je to jedna priča gdje je svaki roditelj sretan što se njegovo dijete osamostalilo, i što želi nekakav svoj lični život što je sasvim normalno, jer nije normalno živjeti sa roditeljima poslije dvadeset i druge-treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema djece u njoj – tužno je ispričala pjevačica koja se nije lako pomirila sa time da će svi njeni sinovi otići svojim putem i graditi svoje porodice, kao što se to već i dešava.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

Brena je presretna što su joj snaha Aleksandra Prijović i Filip Živojinović podarili unuka.

– To je nešto što je nevjerovatno i jedna vrsta ljubavi koja nam je falila sada u ovim godinama. Svaki put kada ga vidite sve ste više i više zaljubljeni u njega – rekla je pjevačica.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Dvoje maloljetne djece ostalo bez majke: Ovo je žena koja je preminula nakon što ju je ljekar pustio na kućno liječenje

Nataša Žabić (44) iz Sremske Mitrovice je preminula je prošlog četvrtka nakon što ju je ljekar pustio na kućno...

Još vijesti za vas